דניס עסיסי בתנור
20 דק׳ הכנה
- 3 מנות
- סוג: דג דניס
אופן ההכנה
מצרכים:
- 3 דגי דניס שלם נקי
- 2 שיני שום כתוש
- לימון
- מלח
- פלפל
- שמן זית
הכנה:
- מתחילים בהכנת הרוטב, לוקחים קערה קטנה וסוחטים את הלימון לתוכה, כף שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל.
- מניחים את הדגים בתוך תבנית אפיה חד פעמית ועל נייר פרגמנט ושופכים את הרוטב בעזרת כף ומוודאים שמכסים את כל הדגים (אפשר גם להכניס רוטב לבטן הדג)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל- 20 דקות, מוציאים ומגישים ליד כל תוספת שבא לכם, אורז, תפו"ח, סלט וכד'.
בתאבון.