פסטה פירות ים
45 דק׳ הכנה
- 4 מנות
- סוג: מיקס פירות ים
אופן ההכנה
מצרכים:
- חצי קילו שרימפס
- חצי קילו מולים
- חבילת פסטה
- קופסת עגבניות חתוכות
- 5 שיני שום קצוצים
- פטרוזיליה
- לימון
- צי'לי יבש
- מלח
- שמן זית
- יין לבן
- מלח
- פלפל
הכנה:
- לחמם סיר עם מים מלח ומעט שמן, ושהמים יתחילו לרתוח מכניסים את הפסטה.
- במקביל, במחבת מחממים שמן זין, מוסיפים שום וצ'ילי ומטגנים (חשוב לא לשרוף את השום)
- מוסיפים יין ומחכים עד שהאלכוהול נשרף (בזמן רתיחה)
- מוסיפים את העגבניות החתוכות, ומתבלים במלח ופלפל.
- מכניסים את הפסטה, מערבבים ומורידים את האש לאש קטנה.
- מקפיצים בווק (אפשר גם במחבת) את השרימפס והמולים בחמאה עם שום, מלח ומעט לימון, המטרה לבשל את אותם חצי דרך, בסיום שופכים על הפסטה ומערבבים.
- מבשלים לעוד כ- 5 דקות ומגישים.
בתאבון.