טרטר סלמון ואבודקו

15 דק׳ הכנה
  • 4 מנות
  • סוג: סביצ'ה סלמון
אופן ההכנה

מצרכים:

  • 500 גרם סביצ'ה פילה סלמון
  • אבוקדו
  • שאלוט קצוץ
  • לימון
  • שמן זית
  • פלפל צ'ילי אדום

הכנה:

  1. חותכים את האבוקדו לקוביות וסוחטים חצי לימון, מסדרים בצורת עיגול, מלבן, אין שמתחשק לכם.
  2. בקערה שמים קוביות הסביצ'ה סלמון, 3 כפיות יוזו, מעט מלח וטיפה פלפל צ'ילי אדום ומסדרים מעל האבוקדו
  3. מפזרים מעל בצלי שאלוט קצוצים דק, ירק שיש לכם (יכול להיות עלי בצל ירוק או שמיר), סוחטים נגיעת לימון, מפזרים נגיעת מלח, טיפה שמן זית ומעל ומוכן להגשה.

בתאבון.

מוצרים מהמתכון

Array ( [16952-17327-agvjcsyfkj] => Array ( [attributes] => Array ( [pa_cutting] => %d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%94 ) [key] => 16952-17327-agvjcsyfkj [product_id] => 16952 [variation_id] => 17327 [quantity] => 0 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) [17535-0-cjkhylqant] => Array ( [key] => 17535-0-cjkhylqant [product_id] => 17535 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) )
Array ( [attributes] => Array ( [pa_cutting] => %d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%94 ) [key] => 16952-17327-agvjcsyfkj [product_id] => 16952 [variation_id] => 17327 [quantity] => 0 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) Array ( [type] => variable )
  • נתח סלמון (0.5 ועד 2 ק״ג)
  • נתח סלמון (0.5 ועד 2 ק״ג)


    145.00 לק"ג הוספה לסל
  • +
    יח'
    -
Array ( [key] => 17535-0-cjkhylqant [product_id] => 17535 [variation_id] => 0 [quantity] => 0 [unit_weight] => [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 1 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים