טרטר סלמון ואבודקו
15 דק׳ הכנה
- 4 מנות
- סוג: סביצ'ה סלמון
אופן ההכנה
מצרכים:
- 500 גרם סביצ'ה פילה סלמון
- אבוקדו
- שאלוט קצוץ
- לימון
- שמן זית
- פלפל צ'ילי אדום
הכנה:
- חותכים את האבוקדו לקוביות וסוחטים חצי לימון, מסדרים בצורת עיגול, מלבן, אין שמתחשק לכם.
- בקערה שמים קוביות הסביצ'ה סלמון, 3 כפיות יוזו, מעט מלח וטיפה פלפל צ'ילי אדום ומסדרים מעל האבוקדו
- מפזרים מעל בצלי שאלוט קצוצים דק, ירק שיש לכם (יכול להיות עלי בצל ירוק או שמיר), סוחטים נגיעת לימון, מפזרים נגיעת מלח, טיפה שמן זית ומעל ומוכן להגשה.
בתאבון.